You are currently viewing Assessoria Laboral a Sitges: Com pots Ajudar a la teva PIME?

Assessoria Laboral a Sitges: Com pots Ajudar a la teva PIME?

Assessoria Laboral a Sitges: Com pots Ajudar a la teva PIME?

Benvinguts al blog de Nou Assessors! Som una asessoria laboral especialitzada en ajudar les petites i mitjanes empreses (PIME) a Sitges i les seves localitats veïnes, com Les Roquetes, Vilanova i Sant Pere de Ribes i altres poblacions de la província de Barcelona. Estem aquí per oferir-te el millor suport i assessorament en tots els aspectes laborals perquè puguis centrar-te en el creixement i l’èxit del teu negoci.

Tot un repte

Sabem que gestionar una empresa pot ser un repte complicat, sobretot quan es tracta de temes laborals. Les complexitats de les lleis, els tràmits burocràtics i els canvis normatius freqüents poden ser abrumadors per als propietaris de petites empreses. És per això que volem oferir-te els nostres serveis professionals d’assessoria laboral, perquè puguis gaudir de pau mental i estar segur que estàs complint totes les normatives i protegint els drets dels teus treballadors.

A Nou Assessors, entenem les necessitats específiques de les PIME a Sitges i el seu entorn. Com a professionals amb anys d’experiència en aquesta indústria, hem acompanyat molts emprenedors en tot el seu procés, des de la creació fins a l’expansió dels seus negocis. Estem compromesos amb el teu èxit i volem ser-hi al teu costat en tot moment.

Cinc aspectes clau de la nostra assessoria laboral

Assessorament i gestió de nòmines

Sabem que preparar i gestionar les nòmines dels treballadors pot ser un procés complicat i consumeix molt de temps. Nosaltres ens encarreguem de tot: càlcul de salaris, retencions fiscals, quotes de la Seguretat Social i qualsevol altre tràmit relacionat. Amb el nostre suport, podràs estar tranquil i centrar-te en altres aspectes importants del teu negoci.

Gestió de contractes laborals

Com a experts en llei laboral, t’oferim orientació professional en la preparació i gestió dels contractes laborals, assegurant que compleixin totes les disposicions legals i protegeixin els teus interessos com a empresari.

Consultoria en prevenció de riscos laborals

La seguretat i el benestar dels teus treballadors són una prioritat per a nosaltres. T’oferim assessorament i suport en matèria de prevenció de riscos laborals, ajudant-te a implementar les mesures adequades per garantir un entorn de treball segur i saludable.

Gestió de baixes laborals i contingències

En cas de baixa laboral d’un dels teus treballadors, nosaltres ens encarreguem de tot el procés administratiu i ensurem que segueixis complint amb totes les obligacions legals. Amb la nostra assistència, podràs reduir els inconvenients i els costos que aquestes situacions poden ocasionar al teu negoci.

Recursos Humans i gestió del talent

La selecció i retenció del personal adequat és essencial per a l’èxit de qualsevol empresa. Oferim serveis de reclutament, avaluació de competències, formació i desenvolupament del personal. Treballarem amb tu per identificar les necessitats de personal del teu negoci i trobar els candidats idonis per a cada posició.

En definitiva, en Nou Assessors estem aquí per ajudar-te a gestionar els aspectes laborals del teu negoci de manera fàcil i eficient. La nostra prioritat és el teu èxit i volem ser el teu soci en aquest camí. No dubtis a contactar-nos per a més informació sobre com podem ajudar-te. Com afirmava Albert Einstein: “La creativitat és la intel·ligència divirtint-se”. Deixa’ns fer la feina difícil mentre tu gaudeixes dels teus projectes creatius i treballes per créixer el teu negoci.

Vine i descobreix per què som la millor opció per a tu.

PREGUNTES FREQÜENTS

 • Quins serveis d’assessorament i gestió de nòmines ofereix Nou Assessors? A Nou Assessors ens encarreguem de tot el procés de gestió de nòmines, incloent-hi el càlcul de salaris, retencions fiscals, quotes de la Seguretat Social i altres tràmits relacionats. Amb el nostre suport, podràs centrar-te en altres aspectes del teu negoci, sabent que les nòmines dels teus treballadors estan ben gestionades.
 • Com em pot ajudar Nou Assessors amb la gestió de contractes laborals? Som experts en llei laboral i t’oferim orientació professional en la preparació i gestió dels contractes laborals. Ens assegurem que els contractes compleixin totes les disposicions legals i protegeixin els teus interessos com a empresari, garantint una relació laboral justa i segura.
 • Per què és important la consultoria en prevenció de riscos laborals? La seguretat i el benestar dels treballadors són fonamentals. A Nou Assessors t’oferim assessorament en matèria de prevenció de riscos laborals, ajudant-te a implementar mesures adequades per garantir un entorn de treball segur i saludable. Això no només protegeix els treballadors sinó que també pot reduir costos associats a accidents laborals.
 • Quina assistència ofereix Nou Assessors en cas de baixes laborals? En cas de baixa laboral d’un treballador, ens encarreguem de tot el procés administratiu necessari per complir amb les obligacions legals. Això inclou la gestió de documents, comunicacions amb la Seguretat Social i altres entitats pertinents, permetent-te minimitzar els inconvenients i costos que aquestes situacions poden ocasionar al teu negoci.
 • Com ajuda Nou Assessors en la gestió del talent i recursos humans? Oferim serveis de reclutament, avaluació de competències, formació i desenvolupament del personal. Treballem amb tu per identificar les necessitats de personal del teu negoci i trobar els candidats més adequats per a cada posició, assegurant que disposis d’un equip competent i motivat.
 • Per què és important comptar amb una assessoria laboral per a la meva PIME? Gestionar una empresa implica complir amb moltes normatives laborals i administratives. Comptar amb una assessoria laboral com Nou Assessors et proporciona seguretat i tranquil·litat, ja que et garantim que estaràs al dia amb totes les obligacions legals i que aprofitaràs les millors pràctiques per protegir els drets dels teus treballadors i optimitzar els teus recursos.

ALTRES QÜESTIONS

 • Quins són els riscos de no gestionar adequadament les nòmines dels teus treballadors?
 • Com pots assegurar-te que els contractes laborals del teu negoci compleixen totes les normatives legals?
 • Quins beneficis pot aportar una bona gestió de la prevenció de riscos laborals al teu negoci?
 • Quines són les principals dificultats que has experimentat en gestionar baixes laborals a la teva empresa?
 • Com et pot ajudar Nou Assessors a millorar el procés de selecció de personal i la retenció de talent?
 • Quins aspectes del teu negoci creus que podrien beneficiar-se més de l’assessorament laboral professional?

Deixa un comentari